Powered By Blogger

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Μειώσεις και απαλλαγές διδάκτρων στα Εργαστήρια και τις Ομάδες Ερασιτεχνικής Δημιουργίας στο Δήμο Καλλιθέας


Μειώσεις στο ύψος των διδάκτρων – εισφορών στα Εργαστήρια και τις Ομάδες Ερασιτεχνικής Δημιουργίας ενέκρινε  το Δημοτικό Συμβούλιο Kαλλιθέας, ύστερα από σχετική εισήγηση της διοίκησης του Δήμου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την εκπαιδευτική περίοδο 2013 – 2014 τα δίδακτρα διαμορφώνονται ως εξής:
1.  Το ύψος των μηνιαίων διδάκτρων – εισφορών των ενηλίκων δημοτών ή κατοίκων της Καλλιθέας ανέρχεται στα δέκα (10) €.
2.  Το ύψος των μηνιαίων διδάκτρων – εισφορών των ενηλίκων μη δημοτών και κατοίκων της Καλλιθέας ανέρχεται στα δεκαπέντε (15) €.
3.  Η παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών στις Παιδικές Ομάδες και Τμήματα Ερασιτεχνικής Δημιουργίας παραμένει δωρεάν.
4.  Της καταβολής διδάκτρων – εισφορών απαλλάσσονται οι μακροχρονίως άνεργοι δημότες ή κάτοικοι Καλλιθέας. Η απαλλαγή συνοδεύεται από σχετική βεβαίωση του ΟΑΕΔ.
5.  Της καταβολής διδάκτρων – εισφορών απαλλάσσονται δημότες ή κάτοικοι της Καλλιθέας άνω των 65 ετών.
6.  Φοιτητές και σπουδαστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δημότες ή κάτοικοι Καλλιθέας απαλλάσσονται των διδάκτρων – εισφορών. Η απαλλαγή συνοδεύεται από αντίγραφο της φοιτητικής και σπουδαστικής ταυτότητας.
7.  Της καταβολής εισφορών απαλλάσσονται επίσης τα μέλη της Μικτής Δημοτικής Χορωδίας και των Ορχηστρών των Σχολών Κρουστών και Πνευστών Οργάνων της Δημοτικής Φιλαρμονικής και της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου