Powered By Blogger

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Βαγγέλης Παπαδάκης: Η Καλλιθέα θα γίνει Μητροπολιτικό Πολιτιστικό Κέντρο


Βαγγέλης Παπαδάκης: Στεγάζουμε τους Άστεγους της Καλλιθέας και Ανασυγκροτούμε τις Κοινωνικές δομές.

Η Καλλιθέα θα γίνει Μητροπολιτικό Πολιτιστικό Κέντρο

Ο αρχιτέκτονας Βαγγέλης Παπαδάκης, το Σάββατο 8/3/2014, εξελέγη υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας από την παράταξη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας, που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι.

Ο Παναγιώτης Μακρίδης, αναφέρθηκε στην 10 ετή πορεία της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας, και στις θέσεις της Δημοτικής Παράταξης.

Ο Νίκος Ξεντές, αναφέρθηκε στη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Βαγγέλη Παπαδάκη. Τόνισε ότι οι επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές καθώς και οι Ευρωεκλογές είναι ένα Δημοψήφισμα. Οι σημερινές συνθήκες απαιτούν ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Ο Βαγγέλης Παπαδάκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας, ανέφερε: "Στόχος μας είναι η νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ενάντια στα Μνημόνια, που διαλύουν την κοινωνία και καταστρέφουν τις ζωές μας, προτεραιότητα της δημοτικής παράταξης, αλλά και δική μου, είναι η κοινωνική πολιτική, για να μπορέσουν οι συμπολίτες μας να σταθούν όρθιοι στην κρίση. Αναπτύσσοντας την αλληλεγγύη μαζί με όλο τον κόσμο, στόχος μας είναι να πάρουμε την πόλη στα χέρια μας".

Με την επισκευή του κτιρίου στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Κέκροπος, θα δημιουργήσουμε την ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ της πόλης μας.

Με την επισκευή των κτιρίων στην οδό Κέκροπος, θα δημιουργήσουμε και νέες Κοινωνικές Δομές και δράσεις για τους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Επικαιροποίηση της μελέτης για Πεζοδρόμηση της Αγοράς της Καλλιθέας, καθώς και για την πλατεία Κύπρου.

Λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας μέσα στην Καλλιθέα.

Και καταλήγοντας ο Βαγγέλης Παπαδάκης είπε: Στόχος μας είναι η Καλλιθέα να γίνει Μητροπολιτικό Πολιτιστικό Κέντρο.

Βαγγέλης Παπαδάκης

Ο Βαγγέλης Παπαδάκης τελείωσε την Αρχιτεκτονική Σχολή του Ε.Μ.Π., παρακολούθησε σεμινάρια συγγραφής σεναρίου στη Σορβόνη, Paris I, και πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα (DEA) στη φιλοσοφία της αισθητικής.
Εργάστηκε ως αρχιτέκτονας. Για χρόνια δίδαξε συγγραφή σεναρίου και έκανε κινηματογραφικά σεμινάρια. Εργάστηκε ως κειμενογράφος και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών, συμμετείχε στη συγγραφή σεναρίων μικρού και μεγάλου μήκους κινηματογραφικών ταινιών, και στη δημιουργία ντοκιμαντέρ.
Υπήρξε συνεκδότης των εκδόσεων «ΚΑΣΤΩΡ».
Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας υπήρξε γραμματέας της παράνομης οργάνωσης του Ρήγα Φεραίου Αρχιτεκτονικής και συμμετείχε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του ’73. Στα τέλη της δεκαετίας του ’70 αποχώρησε από την οργάνωση. Παρέμεινε ανεξάρτητος αριστερός μέχρι τα «κινήματα των πλατειών» οπότε και εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι ιδρυτικό μέλος της αυτόνομης, εθελοντικής οργάνωσης πολιτών «ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ».
Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου