Powered By Blogger

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η Τάνια Ιακωβίδου βουλευτής στη θέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Η Τάνια Ιακωβίδου βουλευτής στη θέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Την έδρα του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Βουλή, που παραιτήθηκε για να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων, καταλαμβάνει τελικά η δεύτερη επιλαχούσα της ΝΔ στην Β΄ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, Τάνια Ιακωβίδου, μετά την άρνηση του νυν προέδρου των ΕΛΠΕ και πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου που ήταν ο πρώτος επιλαχών.

Η Τάνια (Παναγιώτα) Ιακωβίδου που δηλώνει δημοσιογράφος – πολιτισμιολόγος, σπούδασε Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη και του ΛΑ.ΟΣ. του οποίου υπήρξε πολιτικό στέλεχος και πολιτευτής.

Μετά την προσχώρησή της στη ΝΔ, διετέλεσε αναπληρώτρια γραμματέας της κομματικής Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης και υποψήφια βουλευτής στη Β΄ Αθήνας.

Το Σεπτέμβριο του 2012, ορίστηκε ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργου Σούρλα και τον Μάρτιο του 2013 με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και με τη σύμφωνη γνώμη της τριμερούς συγκυβέρνησης -όπως σημειώνει στο βιογραφικό της- ανέλαβε πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου