Powered By Blogger

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Στο κλειστό γυμναστήριο «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ» το παραδοσιακό Ελληνικό γλέντι του Δήμου Αμαρουσίου για τα Κούλουμα λόγω καιρικών συνθηκών



Στο κλειστό γυμναστήριο «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ» το παραδοσιακό Ελληνικό γλέντι του Δήμου Αμαρουσίου για τα Κούλουμα λόγω καιρικών συνθηκών

Το  παραδοσιακό ελληνικό γλέντι με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών και χορευτικών συγκροτημάτων που στήνεται στο Δήμο Αμαρουσίου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Κούλουμα, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, από τις 12:00 το μεσημέρι  θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» (Βασ. Όλγας 12, Σταθμός ΗΣΑΠ), αντί στο Κτήμα Καρέλλα που είχε προγραμματισθεί αρχικά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Στο παραδοσιακό γλέντι που θα στηθεί είστε όλοι προσκεκλημένοι μικροί και μεγάλοι για να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε μαζί τις πατροπαράδοτες λιχουδιές με την παραδοσιακή φασολάδα, τη λαγάνα και τους σαρακοστιανούς μεζέδες, που θα τα συνοδεύουν άφθονο κρασί.

Την εορταστική διάθεση θα ανεβάσουν με το τραγούδι τους ο Τάκης Μπινιάρης και η Νανά Γεωργιάδη με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος Keyboards στην Κιθάρα, το Μπουζούκι, το Κλαρίνο και το Βιολί.  

Τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, τα Χορευτικά Συγκροτήματα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και το Χορευτικό Συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» θα διανθίσουν την εορταστική ατμόσφαιρα με χορούς από όλη την Ελλάδα, δίνοντας το έναυσμα για ένα υπέροχο παραδοσιακό γλέντι.

Επίσης, υπάρχει μέριμνα για τους μικρούς μας φίλους, που θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι στο Δημιουργικό Εργαστήρι Εκμάθησης Κατασκευής Χαρταετού, στο οποίο εμψυχωτές θα αναλάβουν να τους μάθουν πώς να κατασκευάζουν χαρταετό.  

Σας περιμένουμε όλους στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» να γιορτάσουμε μαζί την Καθαρά Δευτέρα και να ανταλλάξουμε ευχές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου