Powered By Blogger

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για την Λειτουργία της Μαρίνας Καλλιθέας


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για την Λειτουργία της Μαρίνας Καλλιθέας


 


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για την Λειτουργία της Μαρίνας Καλλιθέας

 
Την Τετάρτη 23/3/2016, στις 19.30μμ, συζητείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας, η λειτουργία της Ναυταθλητικής Μαρίνας Καλλιθέας.

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ανοικτές για όλους τους Δημότες. Μπορούν να την παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται, καθώς και να ζητήσουν να τοποθετηθούν στο Συμβούλιο.

Ακολουθεί η εισήγηση του Προέδρου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Γιάννης Γάλλος, κ. Κωνσταντίνου Ευσταθίου προς τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο.

 Όπως γνωρίζετε, με το από 7.4.2009 ιδιωτικό συμφωνητικό παραχώρησης χρήσης εγκαταστάσεων  στον Ολυμπιακό πόλο Φαλήρου,  η εταιρεία  «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε» παραχώρησε  στο Δήμο Καλλιθέας, τη χρήση εγκαταστάσεων και τη Ναυταθλητική Μαρίνα του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου.

Με το άρθρο 5.3. του ως άνω συμφωνητικού ο Δήμος Καλλιθέας υποχρεούτο να συστήσει Φορέα Διαχείρισης για τη Μαρίνα.

Πράγματι ο Δήμος Καλλιθέας σε εκπλήρωση των ανωτέρω συμβατικών υποχρεώσεων του έναντι της Α.Ε  Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε. με την υπ’ αριθμ. 405/2011 απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου (ΦΕΚ 3586/Β/31-12-2012) όρισε φορέα διαχείρισης της Ναυταθλητικής Μαρίνας του Δήμου Καλλιθέας το «ΝΠΔΔ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ‘ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ».

Πράγματι το Νομικό Πρόσωπο με την με αριθ. 87/2011 απόφασή του ενέκρινε τον ειδικό κανονισμό λειτουργίας της Ναυταθλητικής Μαρίνας και με την με αριθ, 88/2011 απόφασή του ενέκρινε τα τέλη ελλιμενισμού και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στη συνέχεια το Δημοτικό συμβούλιο με αρ.61/2012 του  εγκρίνει τις με αρ. 87/2011 και 88/2011 αποφάσεις του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

Όμως μέχρι σήμερα ο ειδικός κανονισμός δεν έχει ακόμη εγκριθεί από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, όπως επίσης δεν έχουν ακόμη παραχωρηθεί χώροι γραφείων και θέσεων ελλιμενισμού στους προϋπάρχοντες ομίλους.

Παρακαλούμε όπως στα θέματα του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου συμπεριλάβετε  και το θέμα «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ»,  ώστε απρόσκοπτα το νομικό μας Πρόσωπο  να μπορεί να επιτελέσει το έργο της δημιουργίας πρότυπου ναυταθλητικού κέντρου και ταυτόχρονα να  μπορεί  να  διαχειρισθεί και εκμεταλλευτεί τις θέσεις ελλιμενισμού ώστε να μη χάνονται τεράστια έσοδα τόσο για το Δήμο Καλλιθέας όσο και για το Ελληνικό Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου